Hoe kan ik De Kattenmand (Stichting) steunen ? Wordt Donateur van De Kattenmand !       

Door uw donatie kunnen we doorgaan met het bieden aan noodhulp aan dieren (in het bijzonder aan katten of mensen met katten in problemen) doormiddel van kattenasiel De Kattenmand en de 2 Kattenmand Dierenambulances. Met onze vrijwilligers hebben we tot op heden met uw hulp al zeer veel dieren kunnen helpen aan een beter bestaan in onze rumoerige wereld van vandaag.

Donaties:

Er zijn diverse manieren om aan ons te doneren.

1.  Rechtstreeks een gift overmaken op:   stg. De Kattenmand / Hoogaarslaan 81A / Nieuw-Lekkerland / bankrekening ( IBAN ): NL65 RABO 0157 4562 69 (onder vermelding van "donatie en svp. uw adres, zodat we kontakt kunnen opnemen met u"). Voor het gemak kunt u uw bank opdracht geven om automatisch elke maand een bepaald bedrag over te maken. Zo hoeft u er niet elke maand aan te denken om een donatie over te maken aan De Kattenmand.

 

2.  Via  AlleGoedeDoelen.nl

Klik hieronder op het overzicht om naar onze geef via internet  Kattenmand-pagina bij AlleGoedeDoelen.nl  te gaan.

 

* Belangrijk *   U bent net zoals wij dol op katten. U vraagt zich af:"Hoe kan ik De Kattenmand helpen, zodat het geld daadwerkelijk wordt besteed aan de geliefde katten ?"

Nalaten aan De Kattenmand:

1.   Als erfgenaam:

U wil niet alleen nu, maar ook na uw overlijden De Kattenmand steunen met hun hulp aan katten ? Benoem dan stg. De Kattenmand als erfgenaam in uw testament. Uw nalatenschap kan voor 100% ten goede komen aan stg. De Kattenmand (dus de katten), omdat we door de Belastingdienst zijn aangemerkt als ANBI instelling en geen erfbelasting hoeven te betalen. Voor uitleg hierover, zie hieronder bij ANBI. U kunt hiermee stg. De Kattenmand bij testament benoemen tot enige/mede erfgenaam. Ook is het mogelijk aan de erfgenamen in uw testament een door uzelf bepaald percentage na te laten.

2.   Als legetaris:

Ook kunt u door middel van een legaat een vastgesteld bedrag of goederen nalaten aan stg. De Kattenmand.

 

* Notaris *

Voor een testament dient u kontakt op te nemen met een (uw) notaris, die kan u duidelijk uitleg geven over deze beide mogelijkheden. In samenwerking met de notaris kunnen uw wensen aangepast en verwezenlijkt worden.

Klik voor adressen notariskantoren op het logo links

 

* Belangrijk *

  U wil onze ANBI status weten ? Klik op het ANBI logo links om te gaan naar de Belastingdienst. Vul in bij "Zoek een ANBI" - Instelling:  kattenmand of stichting De Kattenmand

 

Stichting De Kattenmand is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI.

Voor u betekent dat:

1.   Binnen de daarvoor geldende regels giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

2.   Stichting De Kattenmand geen schenk- en/of erfbelasting hoeft te betalen voor het ontvangen van schenkingen en/of nalatenschappen (legaten).

                                  

 

 

 

Hoeveel wilt u geven aan de Kattenmand ? Wat kunnen we doen met uw donatie ? Hieronder enkele voorbeelden van bedragen/artikelen.

Eur. 5,-:    ongeveer 10 grote blikken      of  ongeveer 15 kleine blikjes 

Eur. 10,-:   één zak    en één zak                  Ongeveer Eur. 10,-; één zak kattengrit 20 liter 

Eur. 20,-:    (2 kg Royal Canin hoge kwaliteit speciaal voer)

Eur. 40,- (ongeveer): één zak (6 kg) Royal Canin Urinary SO (speciaal voor onze blaasgruis katten)

Eur. 120,-: Sterilisatie van één poes

 

 

*** Let wel***

stg. de Kattenmand is ook een Dierenambulance, die ALLE dieren in nood helpt ! De Kattenmand Dierenambulance ? Klik hier. Of kijk in onze eigen videoreports-bibliotheek met meer dan 881+ HD video's op één van onze YouTube Channels: Kattenmand Channel 1     &    Kattenmand Channel 2

Alle videoreports zijn homemade, dus geen uitbesteding aan dure productieteams! Uw donaties komen bij ons altijd ten goede aan dierennoodhulp en niet aan dure lease auto's, want we hebben GEEN betaalde krachten in onze kleine organisatie - we zijn allen (van hoog tot laag) vrijwilligers. Wij helpen dieren in nood, U ook?

 

 

Oh ja.....dat kan natuurlijk ook, onze Kattenmandspaarpot voor dierennoodhulp? Wat is dat? Nieuwsgierig geworden, kijk dan hier.

web analytics