De zonnebrand wordt langzaam weer van zolder gehaald om onze, nu nog witte, benen in te smeren. Het stof wordt van de zonnebrillen gehaald en de korte broeken worden weer in de kast gelegd. De zomer is in aantocht. Veel mensen zijn ook weer een vakantie aan het plannen. Zou je ook graag op vakantie willen, maar heb je geen idee waar naartoe? Hieronder bespreken we drie vakanties, dus er zal er zeker eentje zijn die bij jou past.

Hotelletje in Berlijn

De eerste optie is om in Duitsland vakantie te gaan. Je zou bijvoorbeeld een hotel in Berlijn kunnen huren. Dit is vanuit Nederland prima met de auto te doen en dan zie je ook nog eens vanalles van de natuur. Je hoeft je in Berlijn zeker niet te vervelen, want er is genoeg te doen, te zien en te bezoeken. Voor een heel indrukwekkende dag zou je naar de Muur of het Oorlogsmuseum kunnen gaan. Brandenburger Tor is echter ook zeker een bezoekje waard. Ook zou je naar de Reichstag of de Berliner Dom kunnen gaan. Het mooiste is als je dan ook het dak op gaat bij de Dom. Zo heb je een prachtig uitzicht van Berlijn en daarom is het zeker goed om hier aandacht aan te besteden.

Vakantiehuis in Zeeland

Een tweede optie is een vakantiehuis Zeeland boeken. Je kan met vrienden een huisje huren en lange nachten op het strand wijntjes drinken of met je gezin spelletjes spelen. Je zou ook een plaatje op een camping kunnen huren. Deze zijn goedkoper dan huisjes en zitten vaak heel dicht bij het strand. Zo zou je binnen één minuut op het strand kunnen staan! Als je dan in Zeeland bent, op de camping of in een vakantiehuis, is er genoeg te doen. Je kan idyllische vissersstadjes bezoeken of lange dagen op het strand liggen. Ook zou je strandwandelingen kunnen maken of de duinen gaan verkennen. Soms kan je zelfs een weekje een surfcursus doen!

Het Italiaanse Gardameer

Onze derde optie is het Gardameer in Italië. Er zijn hier veel vakantieparken te vinden, dus er is er altijd eentje die bij jou en jouw budget past. Vakantieparken zijn ideaal als je met kinderen op vakantie bent. Vaak zijn vakantieparken zeer kindvriendelijk en organiseren ze activiteiten. Zo is er vaak een kinderdisco met misschien wel optredens en leuke muziek. Vaak zijn er ook knutselmiddagen en soms zelfs beach volleybal. Je kinderen hoeven zich dus zeker niet te vervelen!

Leave a comment