Ben jij voor jouw winkel op zoek naar leuke verpakkingen of heb jij een grote groep collega’s die je eens wilt verwennen met een leuk cadeautje? Dan is het natuurlijk wel zo leuk als je een geschikte verpakking hebt voor het cadeautje dat je wilt gaan geven. Daarnaast zou het natuurlijk wel fijn zijn als de verpakking op zich al een cadeautje is om te krijgen. Er zijn een tal van mogelijkheden als het gaat om verpakkingsdoosjes. Je vindt ze namelijk in veel verschillende formaten en om het nog iets leuker te maken, ze zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren.

Het verschil tussen een verpakkingsdoosje en een gondeldoosje

Verpakkingsdoosjes zijn in de meeste gevallen normaal van vorm, dit in tegenstelling tot de gondeldoosjes. Gondeldoosjes hebben een bijzondere vorm, dit heeft met de manier van vouwen te maken. Gondeldoosjes zijn net als de verpakkingsdoosjes te koop in verschillende afmetingen, maar ook in allerlei luxe vormen. Gondeldoosjes met een gouden of een zilveren opdruk is dus niet eens zo gek. De buitenkant is al een cadeautje op zich, daarbij kun je het vullen met een leuk presentje naar wens. Wil je een wat groter cadeau geven zou je kunnen kiezen voor de verpakkingsdoosjes met een deksel.

Altijd leuk om cadeau te geven

Dankzij de vele mogelijkheden en optie is het een feestje de verpakkingsdoosjes en/of gondeldoosjes cadeau te geven. Je zult zien dat jij jouw personeel, de klant of je vriendengroep helemaal blij maakt als je deze cadeau geeft. Wist je trouwens dat je gondeldoosjes ook kunt kopen met een hang gaatje? Dit is ideaal als je het in de etalage wilt hangen, zodat iedereen kan zien wat je allemaal kunt met de gondeldoosjes.

De doosjes zijn stevig

Als jij verpakkingsdoosjes of gondeldoosjes wilt gaan kopen, dan wil je natuurlijk dat deze ook stevig zijn. Goed nieuws, want ze zijn van stevig karton gemaakt. Dat wil zeggen dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat een doosje kan scheuren of breken. Wel moet je rekening houden met het gewicht van de artikelen die jij erin stopt, maar sieraden, pennen en andere kleine artikelen kunnen prima. Dus als je van plan bent een leuke vulpen cadeau te geven, een leuke sieraden set, een klein geurtje of een rompertje als geboorte cadeau dan zit je met de verpakkingsdoosjes en de gondeldoosjes precies goed.

 

Leave a comment