Wil je jouw huis er chic en luxe uit laten zien zonder veel moeite en geld uit te geven? Of je nu wilt dat je woonkamer aanvoelt als een luxe hotel of gewoon in elke hoek van het huis wat rijk uitziende details wilt toevoegen, er zijn veel kleine manieren waarop je je huis duurder kunt laten lijken dan het is. Bekijk dan de twee hieronder beschreven methoden om je huis er luxer uit te laten zien. Het zijn goedkope en zeer gemakkelijke oplossingen. Als je een beetje handig bent kun je ze zelf installeren. Lees gewoon even verder!

Maak gebruik van behangpapier

Behang heeft de laatste jaren absoluut een comeback gemaakt. Maar als je het elke interieurontwerper vraagt, is behang nooit uit de mode geweest! Behang in huis brengt meer drama en dimensie dan verf kan bieden. En het goede nieuws is dat modern behang gemakkelijker te installeren en ook te verwijderen is. Nog iets leuks aan modern behang: de verscheidenheid is verbluffend. Van bloemen- en natuurprints tot geometrische patronen en textuurbekleding zoals grasdoek, er is zoveel om uit te kiezen. En goedkoop behang is op elke website te vinden. Je kunt dus online zoeken naar de leuke opties en prijzen.

Pvc-vloeren plaatsen

Je zult je vast afvragen wat de vloerbedekking te maken heeft met de inrichting of verfraaiing van de woning. De keuze van de vloerbedekking bepaalt alles wat je verder in je huis legt. Heb je ook altijd het gevoel dat een saaie of ronduit lelijke vloer het leven uit jouw woonkamer zuigt? De oplossing is eenvoudig! Fleur hem op met pvc laminaat van Bricoflor voor meer levendigheid en extra comfort onder de voeten. Ze zijn de investering meer dan waard, want ze creëren echt een warme en huiselijke sfeer. Je kunt verschillende betaalbare, interessante houtprints vinden, maar zorg ervoor dat je er een koopt die past bij het behang dat je voor jouw muren gaat aanbrengen. Het moet namelijk wel een geheel vormen.

Conclusie

Het gebruik van behangpapier en de vloeren van pvc-vloeren zijn niet nieuw. Het word al sinds jaar en dag gebruikt om het huis mooier te maken. Tegenwoordig kun je echter behangpapier in alle kleuren kopen dat ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen is. Pvc-laminaat vloeren zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de stijl van de vloer gemakkelijk aanpast aan de gewenste sfeer. 

Leave a comment