Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om na te denken over welke trends het komende jaar populair zullen zijn. Deze lijst is een compilatie van de top 10 modetrends voor 2021. 10. Patchwork 9. Geborduurd 8. Tie Dye 7. Kant 6. Bloemen 5. Dierenprint 4. Bont 3. Fluweel 2. Bontvest 1. Bontjas

Je eigen kledingstijl ontwikkelen

Ten eerste is het belangrijk dat je voor jezelf draagt wat je fijn vindt. Draag bijvoorbeeld een hoed met een sjaal. Creëer een nieuwe stijl voor jezelf door een muts met sjaal te dragen. Dit is een geweldige manier om je eigen stijl te creëren en uniek te zijn ten opzichte van anderen. Je kunt elk type hoed gebruiken dat je wilt, maar de sjaal moet passen bij de kleur van je hoed. Als je het combineert met de juiste kleuren, kan dit er heel cool uitzien! Ga naar de winkel en koop wat kleding die perfect bij je past. Kijk bijvoorbeeld naar het merk airforce of ga voor ab lifestyle

Bontvest

Bontvest is een soort kleding die over het bovenlichaam wordt gedragen. Het kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan dierenbont, zoals konijn, vos, nerts en sable. Bontvesten zijn meestal gemaakt van nepbont. Het is ook bekend als een vest in het Brits-Engels en soms als een mouwloos jack in het Amerikaans-Engels. Bontvesten werden gepopulariseerd door de Hollywood-filmindustrie, waar ze werden gedragen door acteurs die gangsters of detectives uitbeelden.

Fluweel

Fluweel is een stof die kan worden gemaakt van synthetische of natuurlijke vezels en wordt meestal geweven om een ​​tweekleurig uiterlijk te krijgen. Fluweel is een van de meest luxueuze stoffen om te dragen en het is ook een van de duurste. Het is zacht, warm en comfortabel om zowel in de zomer als in de winter te dragen. Fluweel bestaat al eeuwen en werd oorspronkelijk gebruikt als vloerbedekking. Tegenwoordig is fluweel populair geworden voor kleding zoals jassen, jassen, rokken, jurken, tops, broeken en zelfs shirts.

Comfortabel voelen in je kleding

Zorg ervoor dat je kleding comfortabel zit. Je moet je niet ongemakkelijk voelen in wat je draagt. Als dat zo is, is de kans groot dat anderen het ook opmerken. Als je bijvoorbeeld iets te strak of te kort moet dragen, draag het dan niet! Als je kleding niet comfortabel zit, gaan mensen anders naar je kijken. Ze kunnen je zelfs veroordelen omdat je je niet op je gemak voelt in wat je draagt. Draag nooit iets waardoor u zich niet lekker in uw vel voelt.

Leave a comment