IJsland is een land dat door veel dingen beroemd is. Maar wanneer mensen IJsland zeggen, verwijzen ze voornamelijk naar het toerisme en de toeristische attracties van IJsland, bijvoorbeeld de geisers, wat een van de belangrijkste attracties in IJsland is. Als je niet veel tijd hebt in IJsland, of misschien weet je gewoon niet je ik moet doen, hebben we in deze blog drie dingen opgesomd die je niet mag missen.

Relaxen

De eerst op de lijst is de IJsland Blue Lagoon. Het is het populairste park van IJsland en het is een van de meest gefotografeerde locaties in IJsland. De Blue Lagoon van IJsland is het grootste natuurlijke lichaam van zoet water van IJsland en het is ook een van de meest populaire plekken om te ontspannen. Laxa is een grote rivier in IJsland waar enorm veel zalm voorkomt. Ook dit kan een gave plek zijn om naartoe te wandelen en tot rust te komen. Ook zijn er veel (spannende) activiteiten zoals zwemmen, wandelen en vissen. U kunt kiezen uit een tal van IJsland-excursies die u misschien vóór uw reis naar IJsland wilt boeken. Ze zijn vaak namelijk erg populair. Een van de beste excursies die je kunt overwegen, is Whale Watching Tours in IJsland. Er zijn verschillende bedrijven in IJsland die Whale kijken naar tours in heel IJsland. Als je op een van deze walviswedstrijden in IJsland gaat, krijg je de kans om walvissen uit de boot en van de gletsjer zelf te bekijken.

Reykjavik

De hoofdstad van IJsland is ook een andere must-see plaats in IJsland. Reykjavik is de hoofdstad van het land en is ook de grootste haven van het land. Wanneer u op een van de IJslandse tours in IJsland gaat, kunt u genieten van een van de mooiste en aantrekkelijke steden in de wereld. Veel toeristen reizen naar IJsland, zodat ze wat tijd kunnen doorbrengen in de prachtige stad Reykjavik. De warmwaterbronnen van IJsland zijn ook hierbij in de buurt. Hierom mag een Stedentrip Reykjavik niet ontbreken van uw reislijst. Er zijn verschillende wandelpaden waar u kunt gaan ervaren dit unieke landschap in de buurt. Als u op zoek bent naar een nog opwindende manier om uw tijd in IJsland door te brengen, zijn er tal van activiteiten die u kunt doen in de hoofdstad en in andere delen van IJsland. U moet bijvoorbeeld de ijsbaan proberen. De sfeer is erg rustig en kalm. Je krijgt een geweldige training terwijl tegelijkertijd het landschap van deze prachtige stad rondom je ligt.

Leave a comment