De meest bekende opbergmogelijkheid: dozen. Handig voor zoveel dingen, verhuizingen, om spullen in op te bergen op de kamer, als verpakking en natuurlijk ook onmisbaar in een magazijn. Maar niet iedere door is hetzelfde en kan voor alles gebruikt worden. Dat brengt een voordeel met zich mee, voor alles is de perfecte doos te vinden! Dozen kopen is een heel makkelijk. Dit zijn een paar dozen die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Container

Een containerdoos is handig voor grote magazijnen en zijn bedoeld om vervoerd te worden in de container. Producten kunnen in grotere hoeveelheden worden verpakt in deze dozen. Dit scheelt veel ruimte en het schept ook orde. Containerdozen zijn er voor gemaakt om in stellingen te passen en opgestapeld te worden. Ze zijn in meerdere maten verkrijgbaar en kunnen ook gebruikt worden in combinatie met pallets.

Extra stevig

Een hoop dozen zijn op verschillende manieren gemaakt worden. Het nadeel van een doos kan zijn dat de inhoud te zwaar is voor de doos om heel te blijven. Een doorgezakte doos is super onpraktisch en iets wat iedereen wel zou willen voorkomen. Als je een zware lading hebt, is het handig om voor dozen te kiezen met een dubbele laag van karton. Hierdoor zijn ze een stuk bestendiger tegen water, maar ook tegen gewicht. Bovendien zijn ze ook duurzamer, de kans is groot dat je ze meerdere keren kan gebruiken. Wanneer je bij een verhuizing spullen opgeborgen wilt houden zonder dat ze beschadigd worden door vocht of stof, zijn deze dozen perfect. Je hoeft ze bij een eventuele verhuizing alleen maar te verplaatsen.

Vensterdozen

Ben je opzoek naar een toffe cadeauverpakking? Dan zijn vensterdozen een leuk alternatief voor een dichte doos. Deze dozen worden gebruikt voor gebakjes bijvoorbeeld, wanneer je die haalt bij een winkel is de kans groot dat je de deur uit loopt met een vensterdoos. Maar eigenlijk kun je ze gebruiken voor een hoop andere producten die leuk zijn om voor een deel al te laten zien terwijl je het aan iemand geeft. Cadeausamenstellingen bijvoorbeeld, zoals een luchtje met een kaars en een kaartje.

Fixeerverpakking

Voor de producten die stevig verpakt moeten worden om heel aan te komen op bestemming, is de fixeerverpakking een hele goede doos. Omdat een product er stevig in vastzit, is de kans op beschadiging klein. Vooral voor kleinere objecten is dit een handige oplossing, al kun je de verpakkingen in meerdere maten afschaffen. Voor een webshop zijn deze dozen eigenlijk perfect, het komt heel professioneel over.

Leave a comment